Marco Polo: Raziskovalec daljnih dežel

Marco Polo: Raziskovalec daljnih dežel - Clint Twist | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Clint Twist
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Marco Polo: Raziskovalec daljnih dežel.pdf
ISBN
8248235316678

OPIS

Piše se leto 1270 in sedemnajstletni sin trgovca, Marco Polo, se podaja na eno najpomembnejših potovanj v zgodovini Evrope.Marco po Svilni cesti pripotuje na Kitajsko, kjer sreča Kublaja kana, vladarja Mongolskega imperija, odkrije dežele neizmernih bogastev in za vedno spremeni evropsko predstavo o svetu.Ta bogato opremljena knjiga z zloženkami, zemljevidi in drugim slikovnim gradivom osvetli dogodivščine enega največjih potopiscev vseh časov.

Razstavo ilustracij iz slikanice si je na FDV mogoče ogledati do konca meseca. Izkoristite več kot 300 promocijskih kod na priznane blagovne znamke in ujemite akcijsko ponudbo Odrezanih cen. Zdaj na Mimovrste. Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 16394: MACDONALD, Alan : 2018 : 1/1: 7952: MADŽARSKE pravljice : 1960 : 0/0: 10149: RUTAR, Maks : MAFIKE ... SREDNJEVEŠKA MESTA IN PODEŽELJE UVOD - do konca 11.

Svojo slavo si je pridobil z potovanji po celem svetu. Marco, skupaj s svojim očetom Niccolo ter stricem Maffeom, je bil prvi zahodnjak, ki je plul po svileni poti do Kitajske in jo poimenoval v Cathay.

POVEZANE KNJIGE