Koroška pohača

Koroška pohača - Nataša Partl | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Partl
DIMENZIJA
12,41 MB
IME DATOTEKE
Koroška pohača.pdf
ISBN
7609809855157

OPIS

Koroška pohača (pogača) je tradicionalno koroško pecivo. Čeprav je znana že več stoletij in to ne samo na Koroškem, saj jo za Gorenjsko omenja že Valvasor, ponuja njena peka celo vrsto možnosti.Skoraj v vsakem gospodinjstvu na Koroškem pripravljajo pogačo na svoj način. Recepti so se prenašali in se prenašajo iz roda v rod. Tako je vsaka pogača pravzaprav izvirnik.Knjiga ponuja navodila za peko koroške pogače in povezuje tradicionalno z novim.S spremno besedo etnologinje Herte Maurer-Lausegger.

Vrsta ponudbe: Koroška + Avtomati za prodajo živil v koronačasu posebno primerni in obiskani Urška Polanc V soboto (DNEVNIK) Primož Krajnc: In je iztirila lokomotivo Primož Krajnc 1 Koroška. Pustite se presenetiti.

e-Koroška. V CUDV Črna na Koroškem zopet okužbe s koronavirusom.

POVEZANE KNJIGE