Kar na Karnijce

Kar na Karnijce - Vid Pogačnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vid Pogačnik
DIMENZIJA
3,23 MB
IME DATOTEKE
Kar na Karnijce.pdf
ISBN
7004034986092

OPIS

Čudovita knjiga, ki je obenem gorski in turnosmučarski vodnik ter fotomonografija, predstavlja vse gore v tej gorski skupini na podlagi osebnih izkušenj in doživetij avtorja, ki že vrsto let raziskuje Karnijce v vseh letnih časih. Namenjena je pohodnikom in zahtevnejšim gornikom, turnim smučarjem, gorskim kolesarjem in vsem drugim ljubiteljem narave – ene bo spremljala na njihovih poteh po tem zanimivem pogorju, drugi pa bodo v lepotah Karnijcev uživali kar doma ob listanju knjige.

Enostavno ne poznam teh italijanslih cest. Povzpeli smo se kar na višino 1760 m na planino Casera Razzo(Casera pomeni mlekarna po italijansko-zato se nato to krajša). K vse večji obiskanosti Karnijskih Alp je zagotovo veliko pripomogel tudi vodnik, ki sta ga napisala Urška in Andrej Stritar, Karnijska potepanja, pred kratkim pa je izšlo novo delo o tem gorstvu z naslovom Kar na Karnijce Vida Pogačnika.

« PREV NEXT ... posrečena kombinacija planinskega vodnika, gorniškega dnevnika in foto albuma o Karnijs... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Vid Pogačnik: Kar na Karnijce Čudovita knjiga, ki je obenem gorski in turnosmučarski vodnik ter fotomonografija, predstavlja vse gore v tej gorski skupini na podlagi osebnih izkušenj in doživetij avtorja, ki že vrsto let raziskuje Karnijce v vseh letnih časih. 28.

POVEZANE KNJIGE