Formula či

Formula či - Awai Cheung | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Awai Cheung
DIMENZIJA
9,23 MB
IME DATOTEKE
Formula či.pdf
ISBN
2436794862856

OPIS

Ali ni presenetljivo, da se številni ljudje v revnejših deželah pogosto zdijo veliko bolj srečni in zadovoljni, kot smo mi?V tej knjižici gospod Fu, starejši možakar, ki ima le malo premoženja, zato pa premore toliko več humorja, modrosti in ubranosti, pripoveduje o petih kitajskih skrivnostih notranjega zadovoljstva.Skozi prijetno in toplo zgodbo bomo mimogrede spoznali pet pomembnih elementov kitajske filozofije o življenju in zdravju. In ob vsakem elementu se bomo naučili enostavne vaje čigong, ki jo bomo zlahka vključili v svoje vsakdanje življenje. Naredimo prvi korak k bolj izpolnjenemu in ubranemu življenju že zdaj!

Pet skrivnosti notranjega zadovoljstva. Awai Cheung.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* V tej knjižici gospod Fu starejši možakar ki ima le malo premoženja zato pa premore toliko več humorja modrosti in ubranosti pripoveduje o petih kitajskih ... Formula či | Awai Cheung. Formula či.

POVEZANE KNJIGE