Energijska medicina

Energijska medicina - Donna Eden, David Feinstein | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Donna Eden, David Feinstein
DIMENZIJA
11,58 MB
IME DATOTEKE
Energijska medicina.pdf
ISBN
6963168509715

OPIS

Vaše roke so zmožne silne medicine – »energijske medicine« -, ki poleg tega da pomiri telo lahko prepeči bolezni ali jih pomaga preboleti.Morda je najboljša novica o energijski medicini ta, da je dostopna že danes, čeprav številni vodilni misleci v zdravstvu verjamejo, da bo to zdravljenje prihodnosti.Osnov energijske medicine se lahko naučite iz knjige, ki je v vaših rokah. Lahko jo uporabljate s katerim koli načinom zdravljenja, ki so vam ga predpisali. Lepota energijske medicine je v tem, da ne ovira drugih zdravstvenih postopkov in nima nikakršnih stranskih učinkov.Ta knjiga je čudovit uvod v energijsko medicino. V njej so zbrane izkušnje ene izmed najbolj radostnih in uspešnih pionirk v topel, uporabniku prijazen in izredno uporaben vodnik.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Tako je skupaj z možem dr. Davidom Feinsteinom napisala knjige Energijska medicina, Energijska medicina za ženske in Obljuba energijske medicine.

Dondi Dahlin, Donnina najmlajša hči, je zrasla z energijsko medicino kot delom vsakdanjega življenja. Energijska medicina je tudi pot doumevanja, kdo pravzaprav smo. Kot je spoznal že Einstein, je vse energija, fizični svet je prav tako nihanje energije.

POVEZANE KNJIGE