Domača lekarna patra Simona Ašiča - Recepti

Domača lekarna patra Simona Ašiča - Recepti - Simon Ašič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Ašič
DIMENZIJA
9,43 MB
IME DATOTEKE
Domača lekarna patra Simona Ašiča - Recepti.pdf
ISBN
3428204850144

OPIS

"Pred vami je knjiga, ki želi pomagati v telesnih stiskah vsakemu, ki zaupa v moč zdravilnih rastlin in drugih domačih zdravilnih pripomočkov. Pa Bogu se priporočite!"pater Simon Ašič (1906-1992)cistercijan iz StičnePrvi del Domače lekarne patra Simona Ašiča, v katerem so zbrani vsi njegovi recepti in navodila za uporabo zdravilnih zelišč.Prenovljena in popravljena izdaja.

Pater Simon Ašič (1906-1992), velik poznavalec zdravilnih rastlin, se je rodil v vasi Trebež pri Brestanici na Dolenjskem. Svoje otroštvo je živel v času, ko so ljudje za zdravljenje uporabljali to, kar jim je nudila narava. Zeliščna lekarna in prodajalna med tednom nemoteno obratujeta.

Edition: Prenovljena ... Knjige o zdravilnih zeliščih, ki jih priporoča Jože Kukman: Domača lekarna patra Simona Ašiča, Slovenske zdravilne rastline (P. Bohinc), Zdravilne rastline na Slovenskem (K.

POVEZANE KNJIGE