Zakaj so knjige tako debele?

Zakaj so knjige tako debele? - Marcel Štefančič, jr. | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcel Štefančič, jr.
DIMENZIJA
3,32 MB
IME DATOTEKE
Zakaj so knjige tako debele?.pdf
ISBN
1064064816515

OPIS

V knjigi Zakaj so knjige tako debele? Marcel Štefančič, jr., v svojem brzečem ekspresivnem slogu pojasnjuje alibije in trike, ki jih uporabljajo (večinoma) žanrski pisci, da njihovi romani narasejo v špehe, s katerimi zapeljejo bralce v svoja nedrja in ga ne izpustijo do zadnjega. Tu so torej razlogi, ki so omogočili industrializacijo špehov, ki se bolj kot na vsebino osredotočajo na to, da ravno s svojo debelino vežejo svoje običajne bralne navdušence, ki preberejo zgolj nekaj knjig na leto, in tako pometejo s svojo konkurenco.

V knjigi Zakaj so knjige tako debele? Marcel Štefančič, jr., v svojem brzečem ekspresivnem slogu pojasnjuje alibije in trike, ki jih uporabljajo (večinoma) žanrski pisci, da njihovi romani narasejo v špehe, s katerimi zapeljejo bralce v svoja nedrja in ga ne izpustijo do zadnjega. Zakaj so knjige tako debele? - Kratko in jedernato o debelih knjigah. Gotovo ljubite debele, tolste, holesterolske romane.

Foto: Arhiv RTV SLO Foto: Arhiv RTV SLO Najboljša polka leta 2020 je postala polka ansambla Raubarji z naslovom Tako posebna. Na drugo mesto se je uvrstil Kvintet S.O.S.

POVEZANE KNJIGE