Velika ideja

Velika ideja - Kate Pickett, Richard Wilkinson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Pickett, Richard Wilkinson
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Velika ideja.pdf
ISBN
2056356625002

OPIS

Predstavljamo štiri pohodniške poti, vsekakor pa se na Veliko planino lahko pripeljete tudi z avtomobilom ali nihalko. Za marsikoga je najlepši del dneva trenutek, ko se družina zbere za mizo in uživa ob dobri hrani ter sproščenem kramljanju. Recept, ki vam ga tokrat ponujamo, je kot nalašč za skupna družinska kosila, saj bo navdušil prav vse družinske člane.

Na spodbuden in atraktiven način že od leta 2008 predstavljamo zgodbe o uspehu z najrazličnejših področij. V oddaji gostimo podjetnike, ki so lastniki svojih podjetij in so ... V Veliki Britaniji in ZDA so izumili napravi, zaradi katerih bi lahko bili pametnejši in tekli hitreje kot Usain Bolt. Velika prednost pri uporabi enega sistema za vsa naročila za več podjetij v skupini je boljši in temeljitejši pregled nad nabavami.

POVEZANE KNJIGE