Veleknjigarne v Sloveniji

Veleknjigarne v Sloveniji - Rok Gregorin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Gregorin
DIMENZIJA
11,26 MB
IME DATOTEKE
Veleknjigarne v Sloveniji.pdf
ISBN
7655922956318

OPIS

Jezik Vrednost iskanja ... Mestna občina Velenje leži v vzhodnem delu Šaleške doline. Središče občine je mesto Velenje, ki je izrazito industrijsko središče in prerašča v regionalni savinjsko-šaleški center z razvito trgovino in ostalimi upravnimi, izobraževalnimi ter drugimi dejavnostmi. Šaleška dolina (tudi kotlina) je dolina na severnem delu Slovenije, na območju severovzhodnega predalpskega hribovja.Na zahodu ga obdajajo Kamniško-Savinjske Alpe, na vzhodu gorovje Pohorja, na jugu pa Posavsko hribovje.Dolina poteka v smeri severozahod-jugovzhod in je približno 8 kilometrov dolga ter 2 kilometra široka. Vanj so vključena gesla z različnih področij, povezanih s knjigo, od bibliofilstva in leksikografije do tiskarstva in računalništva, seveda tudi s poudarkom na slovenskem založništvu.

2014, 16/17 nad., Stanovanje je popolnoma opremljeno in je v neposredni ... 86,00 m2 125.000,00 € Zasebna ponudba Velenje - Velenjski grad - Velenjski grad se uvršča med ene izmed najlepše ohranjenih gradov v Sloveniji.

POVEZANE KNJIGE