To sem jaz! Kdo si pa ti?

To sem jaz! Kdo si pa ti? - Jesper Juul | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jesper Juul
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
To sem jaz! Kdo si pa ti?.pdf
ISBN
1937146005085

OPIS

Druga izmed knjig Jesperja Juula, ki je izšla pri Didakti, govori o »postavljanju meja«, kot bi se temu reklo po staro. Opisuje kako lahko drug drugemu postavljamo meje, odrasli otrokom in tudi otroci odraslim, ne da bi s tem komurkoli škodili, pač pa s tem pomagamo doseči čim boljše medosebne odnose. Naši otroci in naši bližnji na svoj način doživljajo ljubezen, ki jo čutimo do njih. Kako bodo doživljali našo ljubezen je odvisno od tega, kako jim jo bomo izkazovali. Vsem nam je skupno, da se ne počutimo ljubljene, kadar nekdo krši in ne spoštuje naših osebnih meja. Če nam nekdo resno krši meje, postanemo manj sposobni za konstruktivno delovanje. Ne moremo dobro poskrbeti zase, niti ne moremo izboljšati zveze s tistim, ki nas zatira, to pa velja enako za otroke, kot za odrasle.

Kdo si pa ti? 30.12.2014 | Familylabovci pišejo. Naši otroci in naši bližnji po svoje doživljajo ljubezen, ki jo čutimo do njih - njihovo občutenje je odvisno od tega, kako jim jo izkazujemo.

Ali sem na strani enega, ali na strani drugega, nič ni prav. Počutim se kot kakšna igrača, kar pa tudi sem.

POVEZANE KNJIGE