Tako široko srce

Tako široko srce - Ana Pogačnik, Marko Pogačnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Pogačnik, Marko Pogačnik
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Tako široko srce.pdf
ISBN
6125266476968

OPIS

Knjiga Tako široko srce je prišla ravno pravi čas za razumevanje globljega pomena Svete dežele, dogajanja v njej in njenih ljudi. Vsebuje meditacije in kozmograme in vsakomur ponuja možnost sodelovanja pri reševanju spora v deželi, ki odseva stanje sveta.Leta 2001 sta se Marko in Ana Pogačnik s skupino odpravila na romanje od piramid na platoju Giza čez Sinaj do Jeruzalema. Na poti so obiskali sveta mesta judov, kristjanov in muslimanov, treh religij, ki izhajajo od Abrahama. Z meditacijo in uglaševanjem na vitalne energije teh svetih mest so razvozlali njihove čustvene in dušne razsežnosti ter vzpostavili spodbude za njihovo zdravljenje in obnovo.Tako široko srce nam daje vpogled v pravi značaj Svete dežele in njeno vlogo na planetu. Pokrajina Izraela/Palestine nam je v preteklosti posredovala sporočila, ki so se velikokrat izkazala za točko zgodovinskega preobrata. Marko in Ana potrjujeta, da je to sposobnost ohranila.V drugem delu knjige so sporočila, ki jih je Ana prejela od globokega izvora ljubezni in modrosti, ki nas opogumljajo, naj vztrajamo na poti višje zavesti. Vzporedna raven teh sporočil opisuje proces, ki ga je človeštvo izkusilo v preteklosti in odkriva pomembne trenutke zgodovine, ki so oblikovali našo skupno pot.

Da Vukovar ima široko srce pokazuje se i sada kad je razorni potres pogodio Banovinu. Stanislav Zore. Foto: BoBo Nadškof Stanislav Zore je v nagovoru, ki ga je na novinarski konferenci Društva katoliških pedagogov Slovenije prebral pomožni škof Franci Šuštar, šolarjem dejal, da je vednost, ki jo sprejemajo naše glave, zelo pomembna, še veliko pomembnejše pa je tisto znanje, ki oblikuje naša srca.Priporočil jim je, da če bodo na široko odprli vrata srca za ... Druge stranke čekaju i tako satima…Bože, pomislim, koliko ima ljudi u našoj domovini koji su na prvoj crti rata protiv virusa.

Preverite široko ponudbo zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov in izdelkov za dom po ugodnih cenah na 24 obrokov. Mobilni Net za povezavo kjerkoli. Pomoč pri preučevanju Svetega pisma Mir & sreča Zakonska zveza & družina Namreč, kmalu po oddaji zaključne montažne verzije filma Široko zaprte oči, dela, ki se je v njem kalilo skoraj polna tri desetletja, je Kubricka izdalo srce.

POVEZANE KNJIGE