Skušnjava globalizma

Skušnjava globalizma - Aleksander Panarin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Aleksander Panarin
Skušnjava globalizma.pdf

Družbene spremembe. Družbeni razvoj -- Globalizacija. Pisala nam je gledalka ANA, ki želi izvedeti kaj več o globalizaciji.

V specifično ekonomskem kontekstu se nanaša na posledice trgovanja, še zlasti liberalizacije in proste trgovine.. Med letoma 1910 in 1950 se je odvila serija političnih in ekonomskih sprememb, ki so dramatično zmanjšale količino in ... Globalizacija iz vidika podjetništva: Uspešne organizacije so danes tiste, ki presežejo lastne dimenzijske omejitve, da dosežejo tisto kritično maso, ki jim lahko nudi mednarodno konkurenčnost, ki ciljajo na kompetentnost in investirajo v inovacije (Nardozzi, Paolazzi 2011, str.