Preračunljivka

Preračunljivka - Tarryn Fisher | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tarryn Fisher
DIMENZIJA
12,99 MB
IME DATOTEKE
Preračunljivka.pdf
ISBN
7246201845418

OPIS

Olivia Kaspen je manipulatorka z nabrušenim jezikom in je navajena, da vedno dobi, kar hoče. Z eno samo izjemo: Calebom Drakom, ki ga izgubi po lastni neumnosti. Ko ji ga slučajno srečanje znova privede v življenje, se Olivia zave, da si neznosno želi druge priložnosti s svojo prvo ljubeznijo, pri čemer se sprašuje, kako daleč je pripravljena iti, da bi ga dobila nazaj. Njena edina težava je rdečelaska Leah, Calebova nova ljubezen. Olivia se bo tako morala boriti za nekaj, kar je bilo nekoč njeno. Jo bo kdaj izučilo, da se s srcem ne igra? Ali se bo tako dolgo igrala z ognjem, da se bo na koncu opekla? »Edinstveno, srčno in romantično. Že na samem začetku se boste zaljubili v te junake z napakami in držali pesti zanje, ne glede na to, kaj bodo naredili. Preračunljivka je zgodba, ki se vam bo ves čas podila v mislih in bo ostala z vami še dolgo po tem, ko jo boste prebrali.«- S. C. Stephens »Knjiga o ljubezni in izdaji, ki vas bo pritegnila in presenetila z nepredvidljivim razvojem zgodbe. Roman Preračunljivka je čustveno potovanje, ki dokazuje, da je sposobnost, da ima nekdo nekoga rad, odvisna od sposobnosti, da ima ta najprej rad samega sebe. In da je treba za to sprejemanje samega sebe vedno plačati določeno ceno. Končni rezultat je ganljiv in roman je vreden branja.«- Dina Silver

On je odšel pred dobro uro in čas je za spanje. In me sredi razmišljanja udari, da razmišljam.

Stephens »Knjiga o ljubezni in izdaji, ki vas bo pritegnila in presenetila z nepredvidljivim razvojem zgodbe. Iz dnevnika Leonie Noirot: Popoln steznik mora vabiti k slačenju … Pogubno očarljiv Simon Blair, markiz Lisburnski, se je z veliko nejevoljo vrnil v London iz enega samega razloga - zaradi družinske obveznosti. Olivia Kaspen je navajena, da vedno dobi, kar hoče. Z eno samo izjemo: Calebom Drakom, ki ga izgubi po lastni neumnosti.

POVEZANE KNJIGE