Najboljše stvari bodo zmeraj zastonj

Najboljše stvari bodo zmeraj zastonj - Samo Rugelj, Renate Štrucl | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Rugelj, Renate Štrucl
DIMENZIJA
8,22 MB
IME DATOTEKE
Najboljše stvari bodo zmeraj zastonj.pdf
ISBN
9693001322956

OPIS

Kreativno brezmejnost brezplačnih kartic Feliks, ki na stojalih po vsej Sloveniji svoje uporabnike razveseljujejo že sedmo leto zapored, v knjižni obliki predstavljamo že v tretjem almanahu. Tokrat se se z oglaševanju bližnjimi temami podajamo v našo bližnjo prihodnost. Ustvarjalci, ki iščejo pripovedne in vizualne estetske izzive so most med oglaševanjem in filmom, ki ga pokriva brzeplačna revija Premiera. Oglaševanje in film sta povezana bolj kot kadarkoli in zato so kartice Feliks ter revija Premiera dve prijetni plati iste resničnosti, življenja samega.

- 2004: 1: 0,50 2003: Najboljše stvari v življenju so zastonj: Čudoviti svet brezplačnih medijev (z Janom J. de Vriesom in Renate Štrucl) 2005: Najboljše stvari v življenju bodo zmeraj zastonj: Kartice Feliks in revija Premiera v letu 2004 (z Renate Štrucl) 2006: Stari, kje je film? Vse najboljše za tvoj rojstni dan.

Sonce in smeh, sonce in sreča, sonce in prijaznost. To so stvari, ki gredo z roko v roki, to so majhne stvari, ki so nujne za življenje. Letos bodo minila tri leta, odkar sva se razšla, in čeprav zdaj normalno funkcioniram, mislim, da nekaterih ljudi, ki pridejo v naše življenje, nikoli ne nehamo ljubiti.

POVEZANE KNJIGE