Muzej nedolžnosti

Muzej nedolžnosti - Orhan Pamuk | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Orhan Pamuk
DIMENZIJA
8,14 MB
IME DATOTEKE
Muzej nedolžnosti.pdf
ISBN
2531062257928

OPIS

Kaj je v resnici ljubezen?Pamukov drugi najdaljši in prvi ljubezenski roman se začenja s temi besedami, in sicer nekega spomladanskega dne leta 1975, ko sin premožne istanbulske družine Kemal naleti na daljno revno sorodnico Füsün. Tistega dne se njegovo življenje in njegova tradicionalna prepričanja o ljubezni, strasti, spolnosti, prijateljstvu in družini popolnoma spremenijo in ga odvedejo na viharno pot, prepredeno z razdvojenimi čustvi, s samoobvladovanjem, z notranjimi boji in s trenutki neznanske sreče in prikrite bolečine; na pot, kjer bo deležen prezira visoke družbe in pozornosti Füsünine družine v barakarskem naselju; na pot, ki nas bo seznanila s prepadom med istanbulskim visokim in nižjim družbenim slojem, s slikovito filmsko industrijo, z zabavnimi in bogatimi karakterji knjižnih junakov; na pot, ki ji bo Kemal kljub izgubi svoje izvoljenke z ustanovitvijo muzeja njenih osebnih stvari zvest vse do konca svojega življenja.

Lastnost Vrednost; Založba: Sanje: Zbirka: Sanje Roman: Prevod: Erna Pačnik Felek, Katja Zakrajšek: Oprema: Nina Ušaj: Leto ... Članki z oznako Muzej nedolžnosti. prvi mesec samo 1 eur.

Roman je preveden v slovenščino leta 2012. Orhan Pamuk. Muzej nedolžnosti.

POVEZANE KNJIGE