Lili in žverca

Lili in žverca - Uroš Šetina, Žiga Valetič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Uroš Šetina, Žiga Valetič
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Lili in žverca.pdf
ISBN
8821263288215

OPIS

Z obdobjem računalnikov je tudi izdelovanje animiranih filmov postalo enostavnejše in še bolj privlačno. To je botrovalo produkciji velikega števila celovečernih risank, ki ena za drugo prihajajo tudi na naša platna.Med njimi je tudi Lili in Žverca. Ta risanka je v mnogih vidik prelomila tipično Disneyjevo usmeritev in ustvarila antijunaka Žverco, za animirane podlage pa si je sposodila že precej opuščeno tehniko akvarela. Glasbo je našla pri pokojnemu Elvisu, znanstveno fantastiko je zmešala s socialnimi vprašanji, večino stvari pri tej risanki (scenarij, režija, snemalna knjiga) pa sta naredila samo dva človeka, kar je pri sodobnih celovečernih animiranih filmih povsem izjemno.Knjiga nas s številnimi podpoglavji v divjem tempu pelje čez celotno paleto risančkov z vsega sveta, od podrobnega opisa razvoja tega filmskega žanra ter različnih tehnik animacije, do posameznih risank, samih umetnikov, in produkcijskih hiš, ki so krojile zgodovino celovečernih risank in/ali pa bodo ustvarjale njihovo prihodnost. Če uživate v risanih in digitaliziranih filmih sodobnih umetnikov animacije, potem vas bo prav tako zabavala in navduševala pisana beseda tega edinega tovrstnega celostnega pregleda risank pri nas.

S tem ročno dokončanim obeskom iz serije Disney x Pandora Favourites slavite ljubezen do svoje »ohane« (družine). Zasnovali smo ga v sodelovanju z Disney oblikovalsko ekipo za igrače - odločili smo se za podobo s povečano glavo v primerjavi s telesom, kar še poudarja ... Podatki o oddaji Lili in Žverca 2: Žverca z napako, film, ki je na TV sporedu dne 01.02.2021 ob 06:00, program HBO 3.

Tri mesece stara pasja damica je trenutno v začasnem varstvu pri eni od prostovoljk Obalnega zavetišča, pri kateri se je navadila sobivanja z mucami in kužki. [email protected] hd gratis peliculas 2018 - 2017 completas hd gratis peliculas 2018 - 2017 completas hd gratis peliculas 2018 - 2017 complet... NAŠA SLOVENSKA TRGOVINA JE ZAČASNO ZAPRTA. Več o tem.

POVEZANE KNJIGE