Kruh in mleko

Kruh in mleko - Jan Cvitkovič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Cvitkovič
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Kruh in mleko.pdf
ISBN
5607559395110

OPIS

je scenarij za slovenski celovečerni igrani film, ki je bil na 5. beneškem filmskem festivalu nagrajen z Zlatim levom za najboljši prvenec. Gledalcem najbrž ne tako neznana zgodba o slovenski družini - očetu, ki je odvisnik od alkohola, materi, ki služi kruh za vso družino s čiščenjem stanovanj in sinu, ki išče uteho v mamilih.

Benigen in simpatičen, ne ravno rojen za tekme. Toda zdaj je z njim vse v redu, ozdravljen je. Kruh in mleko je film o ljudeh, ki jih je Slovenija pustila zadaj.

Vendar bodite pozorni! Vaš nasprotnik vam ne bo pustil zmagati tako zlahka. Kruh in mleko je slovenski črno-beli dramski film iz leta 2001 v režiji Jana Cvitkoviča. Film je bil izbran za slovenski predlog za najboljši tujejezični film na 74.

POVEZANE KNJIGE