Globine, ki so nas rodile

Globine, ki so nas rodile - Alenka Rebula | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alenka Rebula
DIMENZIJA
8,43 MB
IME DATOTEKE
Globine, ki so nas rodile.pdf
ISBN
3836154099689

OPIS

Vsakokrat, ko se občutljiv odrasli človek zazre v oči majhnega otroka, začuti, da se tiho premaknejo globine, v katerih spi spomin. Očarajo nas zavzetost, pronicljivo vživetje in dialektika – razpostavljanje nasprotij, logika krožne vzročnosti in neredko prav biblična dikcija.Avtorica se izrecno zavzema najprej za notranje samoprečiščenje vzgojiteljev, šele nato za spreminjanje postopkov ravnanja z otrokom. "Otroci nas vabijo v prerojenje."Občudovanja vredno delo, za katerega bi želel, da bi ga prebirale generacije staršev in vzgojiteljev, da bi znali omogočiti naravno dozorevanje. V svojem pisanju je avtorica objektivna, neprizanesljiva in zahtevna – nič olepševanja in izmikanj – stvari, tudi tragične, poimenuje z njihovimi pravimi imeni. Je stroga in stvarna, vendar čuteča, prizadeta in zavzeta. S tem nadvse jasno odgovori vsem, ki v imenu pravice do drugačnosti zagovarjajo vsakršno vzgojno poljubnost. - Dr. Blaž Mesec

maja govorila prebujanju neizrabljenih virov moči. Majska gostja Večera v živo Alenka Rebula pride v goste v pravem času, ker verjame v pomlad. Globine, ki so nas rodile Alenka Rebula 17,90 € Dodaj v košarico Prijava na e-novice Vaš elektronski naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje novičk, največ 2x mesečno. Drugi segment je namenjen delu Alenke Rebula Globine, ki so nas rodile.

Očarajo nas zavzetost, pronicljivo vživetje in dialektika - razpostavljanje nasprotij, logika krožne vzročnosti in neredko prav biblična dikcija. Odlomek iz uvodne besede Alenke Rebula, iz knjige Globine, ki so nas rodile. Odgovori.

POVEZANE KNJIGE