Dialog s starši

Dialog s starši - Elsebeth Jensen, Helle Jensen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elsebeth Jensen, Helle Jensen
DIMENZIJA
4,92 MB
IME DATOTEKE
Dialog s starši.pdf
ISBN
4688847398429

OPIS

Kaj lahko pedagogi sami naredimo za svoj profesionalni razvoj? Kako razvijamo sodelovanje s starši? Kakšna je vloga partnerjev v dialogu? Kako načrtujemo in izpeljemo pogovorne ure? Kako vodimo in strukturiramo roditeljske sestanke? Kako se lahko v strokovnem pogovoru razvije enakovreden dialog? Kako se lotevamo težavnih pogovorov s skupino staršev, ki zastopajo povsem različna mnenja? Kako sodelujemo s starši v primerih medvrstniškega trpinčenja in kako ravnamo z njimi v kriznih obdobjih, kot so smrt, razveze in izgube?Knjiga govori o sodelovanju med pedagogi v vrtcih in šolah ter starši. Prinaša nova spoznanja o interakciji, odnosih in otrokovem razvoju, ki jih avtorici povezujeta s številnimi praktičnimi izkušnjami, pridobljenimi pri delu v razredu in s starši. Ponuja trdno podlago in obilje konkretnih idej, kako lahko delo s starši postane vir za boljše in učinkovitejše delo z otroki v šoli in vrtcu.

jensen inŠtitut manami 2011 s podpisom avtorice, poŠtnino plaČa kupec, moŽna je Starši imajo v tovrstnih skupinah priložnost za izmenjavo informacij o učnih težavah, ovirah in rešitvah, s katerimi se srečujejo pri vzgoji svojih otrok, s čimer se med seboj povežejo in oblikujejo svojo podporno mrežo, s pomočjo katere krepijo svojo samozavest in starševsko kompetentnost. Komunikacija s starši - iz enosmerne ulice v uspešen dialog. Vabljeni ste strokovni delavci vseh vzgojno-izobraževalnih ustanov.

Prinaša nova spoznanja o interakciji, odnosih in otrokovem razvoju, ki jih avtorici povezujeta s ... Osnovna šola IV Murska Sobota - šola s prilagojenim programom. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. ii dialog s starŠi e.

POVEZANE KNJIGE