Close up 1 in 2

Close up 1 in 2 - Marcel Štefančič, jr. | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Marcel Štefančič, jr.
Close up 1 in 2.pdf

V svojih dveh knjigah Marcel Štefančič, jr. tokrat v takorekoč enciklopedičnem slogu opiše zgodbe skoraj dvestotih filmskih igralk in igralcev. Kdo so bili, s čim so se ukvarjali prej, kako so se podali na igralsko pot, kako so se prebili, s kom so spali, kaj so počeli, ko so postali slavni in tisti, ki so že, kako so umrli. Spekter predstavljenih imen sega od velikih filmskih klanov kot so Houstoni, Fonde, Barrymori, pa do komaj znanih igralcev B-filmov, od mainstream Holywooda, novega Hollywooda in novega-novega Hollywooda, do kultnih Bunuelovih in Bergmanovih igralcev in igralk, od filmskih gentlemanov in dam do seks-bomb, od filmskih desničarjev in kasnejših politikov do levičarjev in anarhistov, od najzgodnejših začetkov filma do danes. Portreti izbranih hollywoodskih, azijskih, zahodno- in vzhodnoevropskih zvezd z obsežnimi filmografijami, ter obogateni z anekdotami in pikantnimi zakulisnimi podrobnostmi, ob katerih se zlahka poistovetimo z njimi, saj nam z njimi sicer nedostopne filmske zvezde pokažejo tudi svoj bolj vsakdanji obraz, pogosto zanimivejši od tistega pod šminko in v soju žarometov. Definitivno knjigi, ki si ju pravi cinefil nikakor ne bi smel dovoliti prezreti.

Moving toward or away from a close-up is a ... close-up definition: 1. a photograph taken from a short distance that gives a very detailed picture: 2.

close-up pictures of the planet; The slide gave close-up detail of petal formation. The wound was photographed in extreme close-up.