Busheva agonija

Busheva agonija - Marcel Štefančič, jr. | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Marcel Štefančič, jr.
Busheva agonija.pdf

V slogu kriminalke, vohunskega romana in napetega novinarskega pisanja vas avtor popelje skozi sodobno Ameriko, ki ji vsakdanjo podobo, in s tem tudi usodo sveta, krojijo agresivni mediji, multinacionalke, vsakovrstni politični interesi in militantna religioznost. Knjige, ki se berejo kot fikcija, a vsakokrat znova bralca pretresejo z dejstvom, da opisuje dejanske razmere v trenutno najmočnejši državi na svetu. Razmere, ki zvenijo kot cenena in klišejska hollywoodska fikcija, da si filma po takem scenariju zagotovo ne bi ogledali, saj ste podobnih videli že preveč. Bi si pa nedvomno želeli ogledati akcijski triler posnet po Štefančičevih knjigah o Bushevi Ameriki. V luči zadnjih političnih dogodkov knjige na svoji aktualnosti še pridobiva. Zbirka esejev predstavlja prerez fabrikacij Busheve administracije, za katero med politiko in biznisom ni razlike in za katere je vojna le del korporativnega investicijskega načrta, s katerim želijo dodobra za služiti, obenem pa predstavlja še zgodovino ameriških intervencij na tujem, zametke t. i. bušizma pri predhodnih predsednikih, "patriotske" manipulacije z javnostjo, licemerje ameriške zunanje politike, itd. Zbikra knjig o Bushu je slovenski odziv na aktualno družbeno politično dogajanje v Ameriki izpod peresa enega naših največjih poznavalcev sodobne Amerike.

bush predsednik nemčija država dežela zastrupitev zdravstveno stanje knjiga bolezen. Marcel Štefančič Jr. has 40 books on Goodreads with 401 ratings.

Vsekakor, nobene zveze ni imel, toda v obeh smislih, prvič, Irak ni sodeloval v napadu na ... BUSHEVA AGONIJA M. ŠTEFANČIČ JR.