Avatar

Avatar - Klemen Žun | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Klemen Žun
DIMENZIJA
11,41 MB
IME DATOTEKE
Avatar.pdf
ISBN
8351811388392

OPIS

Avatar sicer izgleda kot standarden hollywoodski primerek, a kot v svoji knjigi pronicljivo ugotavlja filmski analitik Klemen Žun, je Cameron vnovič negiral običajna pravila, na katerih stoji ameriškega filmska industrija. Avtor to lepo ilustrira skozi razne preglednice in grafe ter z osvetljevanjem dejstev, da si je Cameron za samo produkcijo Avatarja po avtorsko vzel več kot štiri leta, se boril proti temu, da mu izvršni direktorji studia v glavno vlogo niso podtaknili Matta Damona, saj se raje odločil za manj znanega in filmsko čistega Sama Worthingtona ter se kot samozavestni avtor ni zanašal na literarno ali kako drugo predlogo, temveč je tvegal z izvirno idejo. Knjiga, ki kaže, da podreditev in negacija studijskega sistema najbrž še nikoli doslej ni bila tako elegantna .

Je objekt, ki predstavlja utelešenost uporabnika. AVATAR 2 - Official Trailer | James Cameron | Avatar 2 | Official | Trailer Welcome to World Sky Studio the #1 destination for Fan-made Concept Trailers, Fil... Avatar definition is - the incarnation of a Hindu deity (such as Vishnu). How to use avatar in a sentence.

The film is set in the year 2154 on Pandora, a fictional Earth-like moon in a distant planetary system. Avatar nas popelje v spektakularni svet, kakršnega si ni moč predstavljati. Na njem se prišlek z Zemlje poda na epsko pustolovščino in se nazadnje bori za rešitev tujega sveta, ki je sčasoma postal njegov dom.

POVEZANE KNJIGE