Ana in Bučko

Ana in Bučko - Tone Pavček | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Pavček
DIMENZIJA
12,67 MB
IME DATOTEKE
Ana in Bučko.pdf
ISBN
9677127443663

OPIS

Nova mojstrovina pesnika Toneta Pavčka za otroke drugega bralnega obdobja. Pesnik se v štiriindvajsetih pesmih poigrava s črkami in besedami, včasih preprostimi, drugič zapletenejšimi ali celo arhaičnimi. Iz njih spleta verze, ki ob glasnem branju vzpodbujajo razvoj govorno-jezikovnih in bralnih sposobnosti. Še posebej dragocena je uporaba besed, ki smo jih že (skoraj) pozabili.Zadnja dva verza v vsaki pesmi pripovedujeta zgodbo prve zaljubljenosti Ane in Bučka, verzi se ponovijo ob koncu knjige in v eni pesmi povedo to zgodbo.

Če je lačen, mi zjutraj popraska po oknu, da mu odprem okno, če nisem hitra me za nameček še ugrizne oziroma lepo po mačje prosi za hrano, konzervo ali mačjo vrečko. Ko vse lepo poje, se odpravi spat v svojo posteljo ali celo na sedežno garnituro. View the profiles of people named Ana Bucko.

Ima črno bel kožušček in bo star 7 let. Ima kaj nekaj nenavadnih lastnosti.

POVEZANE KNJIGE