Žirafe ne znajo plesati

Žirafe ne znajo plesati - Giles Andreae | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giles Andreae
DIMENZIJA
3,3 MB
IME DATOTEKE
Žirafe ne znajo plesati.pdf
ISBN
5404751521910

OPIS

Avtor te zabavne, ganljive in priljubljene zgodbice v verzih je nagrajeni britanski pisatelj Giles Andreae, čudovite barvite ilustracije je prispeval Guy Parker-Rees, v slovenščino pa jo je mojstrsko prevedel Milan Dekleva Slikanica je v tujini velika prodajna uspešnica in je že dolgo časa na lestvici najbolje prodajanih knjig. V svetu je prodanih že več kot 4 milijone izvodov. Zaradi vseh čudovitih lastnosti in množice priložnosti, ki nam jo slikanica ponuja, smo pripravili tudi priročnik za vzgojitelje in učitelje z naslovom Žirafe ne znajo plesati.

Redna cena: 14,90 € Priročnik je namenjen vzgojiteljem in učiteljem za večjo raznolikost in popestritev pri delu z otroki. ... Žirafe ne znajo plesati.

leto 2020/2021 - 1.razred LEPOSLOVJE: Andreae, G. Žirafe ne znajo plesati (strahovi, zasmehovanje) Barber, T.: Zgodba o dveh ... 7.

POVEZANE KNJIGE