Zgubljeno v prodaji

Zgubljeno v prodaji - Andrej Blatnik, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Andrej Blatnik, ... [et al.]
Zgubljeno v prodaji.pdf

Zaradi prelomnih trenutkov, ko se v družbi na novo definira pomen knjige, pričujoči zbornik podaja sedem celovitih, dovolj jasnih in vendar različnih pogledov v tolmun, v katerem živi slovenska knjiga. Kalna voda ob razmahu digitalnih tehnologij se postopoma bistri, zato so mnoge stvarne težave bolj očitne kot prej, ko se je videlo bolj malo.

do 2 leti (0) 2 - 5 let (0) starejše od 5 let (0) Primerno za. otroci (0) mladina (0) odrasli (0) Tip knjige.

Booksellers, peruke-makers, and rabbit-merchants: the growth of circulating libraries in the eighteenth century. V: Libraries and the Book Trade. Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev.