Vsega je kriva bela omela

Vsega je kriva bela omela - Jill Shalvis | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Shalvis
DIMENZIJA
7,23 MB
IME DATOTEKE
Vsega je kriva bela omela.pdf
ISBN
7544095909052

OPIS

Willa Davis ima polne roke dela s kužki, ko v njen salon za hišne ljubljenčke vkoraka Keane Winters – živčen, z razdraženim pogledom v čokoladno rjavih očeh in z rožnato torbo za mačke v roki. Takoj potrebuje mačjo varuško. A Willi niti na kraj pameti ne pride, da bi reševala tipa, ki se je sploh ne spomni. Keane bi se obupno rad znebil mačke iz pekla, ki mu jo je naprtila bolna stara teta. Problem je v tem, da je za umret luštna lastnica trgovine za male živali očitno jezna nanj, pa čeprav bi prisegel, da sta se komaj spoznala. Willa ne more oporekati dejstvu, da se je Keane od srednje šole spremenil. Aroganten res ni več, toda ali mu lahko zaupa, da ji ne bo spet strl srca? Napočil je čas, da v fontano vrže kovanec, si za božič nekaj zaželi – drugo pa naj opravi bela omela.

Razširjena je povsod po Evropi, Aziji in severni Afriki. Je priljubljena sestavina zimskih ikeban, malce manj znani pa so njeni koristni učinki na zdravje, čeprav zgodovinski viri navajajo, da so jo v zdravilstvu uporabljali že v 5.

Steblo bele omele je okroglo in golo ter se 2 do 3 krat viličasto cepi v po dve veji. Bela omela je priporočljiva za ljudi z neurejenim krvnim obtokom, s težavami s hormoni, z rakom, s težavami zaradi menopavze, s sladkorno boleznijo, s težavami s presnovo … Zdi se, kot da bi ji lahko rekli tudi rešilna bilka današnjega časa. Vendar bela omela ob nepravilnem jemanju lahko povzroči tudi vrtoglavico in slabost. Bela omela je odlično naravno sredstvo za sproščanje živčevja in jo uporabljamo za lajšanje številnih težav.

POVEZANE KNJIGE