Vrnitev v kavarno na koncu sveta

Vrnitev v kavarno na koncu sveta - John P. Strelecky | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John P. Strelecky
DIMENZIJA
7,20 MB
IME DATOTEKE
Vrnitev v kavarno na koncu sveta.pdf
ISBN
9855408532813

OPIS

Johanovo življenje se za vedno spremeni, ko na običajen večer na osamljeni cesti naleti na ljubek lokal, znan pod imenom Kavarna vprašanj. Ves večer preživi tam in odide z novim pogledom na življenje in svet. Na njegovo veliko presenečenje se deset let pozneje znova znajde v kavarni, ki je popolnoma taka kot nekoč, le da ne stoji več na istem mestu. Na jedilniku so še vedno zapisana vprašanja: ZAKAJ SI TUKAJ? ALI SE IGRAŠ NA SVOJEM IGRIŠČU? ALI IMAŠ RZO? In na vidiku so nove dogodivščine. Tako kot nekoč tudi zdaj v kavarni preživi nekaj časa, spozna nekaj novih ljudi, s katerimi se pogovarja o smislu življenja, nazadnje pa njegovo življenje krene v navdihujočo novo smer. Kavarna vprašanj oziroma kavarna na koncu sveta zdaj stoji na prelepih Havajih, ponuja pa odlično hrano, zanimiva vprašanja in izmenjavo izkušenj o življenju.

letu železnice v (Dolnji) Lendavi. Beremo domače avtorje.

Britansko vrhovno sodišče zavrnilo vrnitev pripadnice IS v domovino 26.02.2021. Britansko vrhovno sodišče je danes odločilo, da se ženska, ki so ji zaradi ... Adriatic Wave, d.

POVEZANE KNJIGE