Prevzetost

Prevzetost - Helen Hardt | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Hardt
DIMENZIJA
4,16 MB
IME DATOTEKE
Prevzetost.pdf
ISBN
8214748754773

OPIS

Jade Roberts je iskreno zaljubljena v Talona Steela in mu želi pomagati. Ko na lastno pest preiskuje Steelove, s tem dregne v osje gnezdo in nevede pritegne pozornost starih sovražnikov te vplivne družine. Talon je trdno prepričan, da hoče preostanek življenja preživeti z Jade, zato se odloči, da se bo končno soočil z bolečo preteklostjo. Pot okrevanja je spolzka in negotova – vendar bo samo tako lahko nekoč vreden Jadine ljubezni. Med Jade in Talonom plamti neukrotljiva strast, toda ko se na plano priplazijo demoni iz njegove žalostne preteklosti, ni nobeden od njiju zares varen.

Več podatkov. 32,90 ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ljubezenski roman > Prevzetost Prevzetost.

Po zgodbi so posneli tudi več celovečernih filmov in nadaljevank. i ž (ẹ̑) močna čustvena vznemirjenost a) zaradi sočutja, žalosti: prevzetost ob nesreči b) zaradi občudovanja: prevzetost nad lepoto pokrajine / od prevzetosti ni mogel govoriti c) zaradi pozitivnega odnosa do česa: prevzetost ob branju /… prevzetost. Zadetkov: 16.

POVEZANE KNJIGE