Prehranski kompas

Prehranski kompas - Bas Kast | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bas Kast
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Prehranski kompas.pdf
ISBN
8187308210613

OPIS

12 najpomembnejših pravil zdravega prehranjevanja Kako s hrano ostati zdravi in mladostni? Kaj naj jem? To preprosto vprašanje je danes postalo neznansko zapleteno. Bi bila prava kamenodobna dieta? Ali raje dieta z malo ogljikovimi hidrati? Z malo maščobami? Veganska? Brezglutenska? Znanstveni novinar in avtor uspešnic Bas Kast v knjigi Prehranski kompas opravi s kaosom, ki vlada na področju prehranskih smernic. Onkraj modnih trendov in ideologij se spopade z vprašanjem, kaj je res zdravo. Kaj jedo ljudstva z najdaljšo življenjsko dobo? Kako učinkovito shujšati? Zakaj so celo 'uradne' prehranske smernice pogosto napačne?Bas Kast razkrinka številne mite, povezane s prehrano, in opiše temelje diete, ki nas bo zaščitila pred starostnimi boleznimi in nam podaljšala življenje. Osnova njegovih priporočil je edinstven obsežen pregled več kot tisoč prehranskih študij s področja moderne medicine, biokemije in gerontologije. O AVTORJU Bas Kast, rojen leta 1973, je študiral psihologijo in biologijo. Dela kot znanstveni novinar in piše poljudnoznanstvene knjige. Ko se je pri štiridesetih nekega dne zgrudil z bolečinami v prsih, si je zastavil pomembno vprašanje: Si je s slabim načinom prehranjevanja uničil zdravje? Odločil se je, da bo radikalno spremenil svoje prehranjevalne navade in na ta način poskrbel za svoje zdravje.

V časopisih, TV-oglasih in plakatih boste pogosto našli informacije, ki si med seboj nasprotujejo. Znanstveni novinar in avtor uspešnic Bas Kast v knjigi Prehranski kompas opravi s kaosom, ki vlada na področju prehranskih smernic. Onkraj modnih trendov in ideologij se spopade z vprašanjem, kaj je res zdravo. Nemški znanstveni novinar Bas Kast v knjigi Prehranski kompas opravi s kaosom na področju hrane.

Onkraj modnih trendov in ideologij se spopade z vprašanjem, kaj je res zdravo. Prehranski kompas Sprejemanje zdravih odločitev za vas in vašo družino je lahko zapleteno. V časopisih, TV-oglasih in plakatih boste pogosto našli informacije, ki si med seboj nasprotujejo. Znanstveni novinar in avtor uspešnic Bas Kast v knjigi Prehranski kompas opravi s kaosom, ki vlada na področju prehranskih smernic.

POVEZANE KNJIGE