Poti skozi depresijo

Poti skozi depresijo - Anselm Grün | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anselm Grün
DIMENZIJA
3,88 MB
IME DATOTEKE
Poti skozi depresijo.pdf
ISBN
1741312196123

OPIS

Depresija za mnoge, ki jih prizadene, ni le medicinski, ampak tudi eksistencialni in duhovni izziv. Anselm Grün nas vabi, da bi poiskali duhovni dostop za ravnanje z depresijo, in tako osvojili nov pogled nanjo. Izhajajoč iz svetopisemskih zgodb kaže na duhovne pristope za pomoč na poti procesa zdravljenja. Za prizadetega in njegovo okolico so pomembna vprašanja, na katera ni vedno moč najti enostavnih odgovorov: Kako se obnašati in kako postavljati meje? Ali je mogoče učinkovito pomagati? Za Anselma Grüna se ne zastavlja le vprašanje, kako naj ravnamo z depresijo, ampak tudi: Kaj nam želi povedati? Ali se lahko preobrazi? Ali smem zaupati, da ima moja depresija smisel, da me želi moja duša po tej poti usmeriti k moji lastni resnici?

Poklicala si v stiski prave poporodne depresije. Po prvi fazi krizne intervencije sva pot tudi prehodili in ukrotili tvoje čustveno stanje do te mere, da si spet v stiku s seboj in z otročkom.

Nekatere manj, druge več. Odvisno od stila življenja.

POVEZANE KNJIGE