Nežna uspavanka

Nežna uspavanka - Lorraine Heath | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Nežna uspavanka.pdf
ISBN
3176899075670

OPIS

Zapeljana, zapuščena, noseča ... Rebecci vse kaže, da je njeno življenje uničeno, da so njene sanje o ljubezni poteptane in prihodnost vse prej kot svetla in brezskrbna. Ko Rebeccin ljubimec pobegne, se ji življenje obrne na glavo. Iz omamne višine zanosne ljubezni pade na kruta realna tla. Da bo mera polna, jo oče prisili v poroko z rančarjem. Vendar Rebecca ne more zaživeti novega življenja, ker nima moči, da bi pozabila moškega, ki jo je zapustil.

Mojima sinovoma, Brandonu in Alexu, ki sta me naučila, da je otrokova vera neomajna in da je otrokovo zaupanje v sanje dovolj močno, da se te uresničijo. - 7 - NEČNA USPAVANKA Uvod Plameni drobnih sveč so migetali in skozi zastekljena okna pošiljali razsvetljene vilinske plesalce, ki so ... Edward Simoni - Uspavanka.

Prešernovo gledališče Kranj - Uspavanka Nemirnega dojenčka ne pomiri nič bolj kot nežna uspavanka. Iz katerega koli prostora svojega doma lahko izberete eno od 5 sproščujočih melodij in vklopite nočno lučko, da otroku pomagate, da bo brez truda in hitro zaspal. Uspavanka (otroška) Komentarji (8) Uspavanka (otroška) Poslušaj moj otrok, kaj ti luna govori, zvezdo svetlo je prižgala, počasi sanje že budi.

POVEZANE KNJIGE