Nevredna

Nevredna - Madeline Sheehan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Sheehan
DIMENZIJA
3,75 MB
IME DATOTEKE
Nevredna.pdf
ISBN
4566949349930

OPIS

To ni nežna romantična pripoved, temveč zgodba o ljubezni, ki se rodi med dvema človekoma na robu obupa. Debbie Reynolds in Damon Fox prihajata iz različnih svetov, toda oba hrepenita po nečem globljem. Debbie je pobegnila od doma in je namenjena v bleščeče velemesto New York City. Toda življenje na cesti je vsakodnevna borba – od iskanja hrane in varnih prenočišč do izogibanja neznancem s prav nič častnimi nameni. Debbie ob tem išče smisel obstoja,v katerim vidi le bolečino in nesmisel. Damon 'Pridigar' Fox, podpredsednik motorističnega kluba Srebrni demoni, je pred kratkim odslužil zaporno kazen zaradi nekega nezakonitega klubskega posla. Zavedajoč se, da zapora, če ostane v klubu, bržkone ni videl zadnjič, začne na novo tehtati svoje življenjske odločitve in nenadoma podvomi o vsem, kar je kdaj poznal. Nenadoma si zaželi, da bi se lahko izvil sponam kluba. Ko se njune poti prekrižajo, Debbie in Pridigar drug v drugem najdeta mir, po katerem sta hrepenela. Toda prav kmalu Pridigarja dohiti nekdanje življenje, Debbie pa se v obupani želji, da bi obdržala edinega človeka, ki je bil do nje prijazen, znajde ujeta med smrtonosnimi in mogočnimi silami, o katerih ne ve ničesar.To je Debbiejina in Pridigarjeva zgodba.

Enotnost ni to kar imamo danes. Čestitke vsem državljanom ob dnevu samostojnosti in enotnosti z željo, da bo kmalu konec te arogantne in gluhe vlade . Iranski vrhovni voditelj Ali Hamenej je sporočil, da prepoveduje uvoz cepiv proti covidu-19, proizvedenih v ZDA in Združenem kraljestvu, ki so "povsem nevredna zaupanja".

"Ker gre za osebo, ki predseduje odboru za notranjo politiko, kliče po njegovem takojšnjem odstopu s tega mesta," meni Kresalova. Igra, nevredna četrtfinala: poraz proti Makedoniji! Avtor Ig. K., J.

POVEZANE KNJIGE