Nekaj je v vodi

Nekaj je v vodi - Catherine Steadman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Steadman
DIMENZIJA
5,69 MB
IME DATOTEKE
Nekaj je v vodi.pdf
ISBN
1047230184189

OPIS

Erin je ustvarjalka dokumentarnih filmov, ki je na tem, da zaslovi. Mark je čeden bančnik z bleščečo se prihodnostjo. Videti je, da imata vse, dokler Mark ne izgubi službe in se v njunem na videz popolnem življenju pokažejo prve razpoke. Pa vendar sta odločena, da se bosta pobrala. Rezervirata si sanjske medene tedne, ker sta prepričana, da se jima bo na koncu vse izšlo, kot je treba – navsezadnje sta skupaj, skupaj pa zmoreta vse.Na tropskem otoku Bora Bora se gresta potapljat. Mark je z Erin, zato je prepričana, da bo varna. Vse bo v najlepšem v redu. Dokler v vodi ne najdeta … Erin in Mark se odločita, da bosta odkritje zadržala zase – navsezadnje nikomur ne bosta škodovala, če nihče ne izve. Pa vendar bo imela njuna odločitev katastrofalne posledice … in ogrozila vse, kar jima je v življenju pomembno.

Ti zaslužki kažejo na to, da nekaj ni v redu," je ocenil Dobovšek, ki vodi zunajparlamentarno stranko Dobra država. V vodi ostanem nekaj minut. Nikakor ne tekmujem s časom ali s seboj.

Če je njena temperatura 10°C, ste v ... Po tem, ko je Biden danes zjutraj za dobrih tisoč glasov prehitel Trumpa v Georgii, zdaj za 5587 glasov vodi tudi v Pensilvaniji, državi, brez katere Trump ne more do zmage. Kar 87 odstotkov okoli 30.000 novopreštetih glasovnic iz Filadelfije je bilo za Bidna, od tam pa se obeta še okoli 25.000 glasovnic, ki bodo najverjetneje prav tako ... Po takšni ekstremni življenjski situaciji, kot je nekaj minut v ledeni vodi, si začnejo menda zaupati tudi na drugih področjih.

POVEZANE KNJIGE