Navaden mulc in padli junaki

Navaden mulc in padli junaki - Greg James, Chris Smith | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Greg James, Chris Smith
DIMENZIJA
11,30 MB
IME DATOTEKE
Navaden mulc in padli junaki.pdf
ISBN
3189731170156

OPIS

Paulo Coelho, avtor uspešnic, ki črpa iz bogatih osebnih življenjskih izkušenj, nas popelje nazaj v čas, da lahko podoživimo sanje generacije, ki je hrepenela po miru in si je upala oporekati uveljavljeni družbeni ureditvi. V Hipiju pripoveduje zgodbo o Paulu, mladem Brazilcu s kozjo bradico in dolgimi lasmi, ki hoče postati pisatelj in se odpravi na potovanje poiskat globlji smisel svojega življenja.Na trgu v središču Amsterdama sreča Nizozemko Karlo, ki čaka na idealnega sopotnika za potovanje po legendarni hipijevski poti v Nepal. Paula prepriča, da se ji pridruži na Magičnem avtobusu, ki potuje čez Evropo in Osrednjo Azijo v Katmandu. Paulo in Karla na skupni poti raziskujeta svoj odnos: ljubezensko zgodbo, ki jima bo spremenila življenje in ju prebudila na vsaki ravni ter bo vodila do odločitev, ki bodo določile pot njunega nadaljnjega življenja. Nimajo vsi superjunaki supermoči.Nama ne verjamete? No, Marko Sodar je živi dokaz za to. Odkar je postal Mulc Navadni, s Superbedaki preganja zlikovce povsod, kjer jih najde. Toda junaštvo bo vsak hip postalo veliko težje …Daleč stran, v strogo varovanem zaporu je najnevarnejši superhudobnež po tridesetih letih naposled spregovoril. Kaj so bile njegove prve besede? »Pripeljite mi Mulca Navadnega!« »Tako smešno, da je že skoraj zločin.« (Independent)»Polno norih dogodivščin.« (Guardian) Prvi roman v seriji knjig o navadnem mulcu je bil leta 2018 nominiran za nagrado Waterstones Children's Book Prize.

Založnik o knjigi. Marko Sodar ima težavo.

NAVADEN MULC IN PADLI JUNAKI (Žepna knjiga) Tiskaj; Druga, epsko smešna in navihana pustolovščina Marka Sodarja in njegove ekipe Superbedakov! ... Navaden mulc in padli junaki ... (Navaden mulc) pripravila celo serijo navihanih pustolovščin Marka Sodarja in njegove ekipe Superbedakov.

POVEZANE KNJIGE