Moj brat

Moj brat - Helena Kraljič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
10,34 MB
IME DATOTEKE
Moj brat.pdf
ISBN
5248654718352

OPIS

Pred nami je v besedah starejša sestra, ki ji gre brat, vsaj na začetku, (rahlo ali celo zelo) na živce … Seveda: neprestano hodi zanjo, vedno mu vsi ustrežejo, ni mu treba pospravljati, vedno dobi najlepšo igračo … Je še kaj bolj nemogočega kot – mlajši brat? Srečno pot v globine oceanov, pogumna sestra, ki ti je odraščanje ob mlajšem bratu v resnici največja pustolovščina na svetu.

Film govori o več različnih skrbeh in težavah najstnika Jacka, povezanih z odraščanjem, prijateljstvom, družino, boleznijo (Downov sindrom), resnico in lažjo, prvo ljubeznijo ter predsodki. Moj brat. Other Views.

Šele zdaj, po 30 letih sem spoznala, da sem bila pri dedovanju po pokojni mami najverjetneje ogoljufana, saj sem med njenim počasnim umiranjem kot 21-letnica skrbela zanjo. Skoraj leto dni je počasi in boleče umirala, brat se je šolal v drugem kraju, oče je delal ... Za pokojno mamo sem skrbela do zadnjega dne, okoristil pa se je moj brat.

POVEZANE KNJIGE