Ljubezen se skriva v majhnih stvareh

Ljubezen se skriva v majhnih stvareh - Virginie Grimaldi | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Virginie Grimaldi
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen se skriva v majhnih stvareh.pdf
ISBN
7905412050516

OPIS

Julia pri dvaintridesetih letih bolj verjame v obstoj zobne miške kot v srečo, saj se je njeno srečno življenje nenadoma končalo - kar naenkrat je ostala brez vselej stanovitnega očeta, prihodnjega moža in predrage babice. Da bi se izognila padcu v popolno depresijo, se odloči, da se bo preselila in si poiskala novo službo. V domu za ostarele Tamariska v Biarritzu na jugozahodu Francije potrebujejo psihologinjo, ki bi nadomeščala delavko na porodniškem dopustu. Julia ima sicer precej zadržkov gledeukvarjanja s starejšimi ljudmi, toda ker gre zgolj za delo za določen čas, ga sprejme. In ko začne delati v domu, se zave, da se nikoli ni zares zanimala za življenja starejših. Toda postopoma jih začne bolje spoznavati, v domu se stkejo resnična prijateljstva, pretakajo se prave solze, zadoni pristen smeh in Julia ugotovi, da se lahko veliko nauči prav od starejših. Se je torejna tem kraju znašla zgolj po naključju? Francoska avtorica knjižnih uspešnic Vigrinie Grimaldi humorno in obenem ganljivo pripoveduje zgodbo o čudovitem izkustvu ljubezni in notranje moči.

Zbirka: Žepna knjiga Žanr: družbeni roman Narodnost: francoska književnost Julia se po izgubi babice, očeta in ko jo zapusti zaročenec, odloči, da bo zapustila svoje delovno mesto psihologinje na lepotni kirurgiji in sprejela novo delovno mesto v domu za starejše Tamariska. Domov > Romani > Ženski romani > LJUBEZEN SE SKRIVA V MAJHNIH STVAREH (Žepna knjiga) Virginie Grimaldi. LJUBEZEN SE SKRIVA V MAJHNIH STVAREH (Žepna knjiga) Tiskaj; Ganljiva romaneskna oda prijateljstvu, ljubezni in življenju samem.

Srce imamo z razlogom, zato ga ne ograjujmo z zidovi in zadušimo z umom. Ne iščite ljubezni v drugih, ker je v vas. Ljubezen se skriva v majhnih stvareh: Julia se po izgubi babice, očeta in ko jo zapusti zaročenec, odloči, da bo zapustila svoje delovno mesto psihologinje na lepotni kirurgiji in sprejela novo delovno mesto v domu za starejše Tamariska.

POVEZANE KNJIGE