Kvocient poljuba

Kvocient poljuba - Helen Hoang | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helen Hoang
DIMENZIJA
11,82 MB
IME DATOTEKE
Kvocient poljuba.pdf
ISBN
5109451645521

OPIS

Stella Lane misli, da je matematika edina stvar, ki svet drži skupaj. Ukvarja se z algoritmi, ki napovedujejo okus spletnih nakupovalcev, in zasluži toliko denarja, da ne ve, kaj bi počela z njim. Žal pa ima na račun prezaposlenosti veliko premalo izkušenj z zmenki, kot jih ima povprečna tridesetletnica.Še huje je, ker je Stella avtistka, zato jo objemi in francoski poljubi naravnost odbijajo. Da bi se temu izognila, sklene, da potrebuje veliko prakse – s strokovnjakom. In zato si najame žigola.Michael Phan je očarljiv mladenič vietnamsko-švedskih korenin, ki ne more zavrniti Stelline ponudbe. Strinja se, da jo bo izuril v umetnosti ljubezni in ji pomagal odkljukati vse kvadratke na njenem učnem načrtu, od predigre do več kot misijonarskega položaja …Stella se kmalu nauči ceniti njegove poljube, nato pa začne hrepeneti tudi po drugačni povezanosti. Njuna nesmiselna zveza hitro začne dobivati nekakšen nenavaden smisel. In vzorec, ki se izvije iz tega, Stelli dokazuje, da je najboljša vrsta izračuna ljubezen …

HOWELL, Hannah Višavska usoda Hiša knjig, Založba KMŠ, 2018 a) Škotski klani - Bojevanje - V leposlovju b) Nezakonski otroci - V leposlovju JACKSON, Sophie, pisateljica Večna ljubezen : tretji del serije Prepovedana ljubezen Mladinska knjiga, 2018. JUSTINEK, Terezija Njuno kraljestvo LYNX, 2018 TI=Kvocient poljuba AU=Hoang, Helen LA=slv - slovenski PY=2018 PU=Učila International SG=lTA\iod\u820(73)-311.2\aHOANG H.

Aktivnosti projekta so tako osredotočene na ohranjanje izginjajočih habitatnih tipov ter izboljšanje stanja in varstvo ogroženih vrst, ki naseljujejo mokrotne habitate. Poljub (strokovno oskulacija) je dotikanje z ustnicami.Zaradi izredne občutljivosti ustnic je poljub ena od najbolj čutnih oblik dotika, ki lahko izraža naklonjenost, spoštovanje, pozdrav ali spolno slo (odvisno od kulture in mesta dotika).. Biološko ozadje.

POVEZANE KNJIGE