Kraljeva vrnitev

Kraljeva vrnitev - Dave McMenamin, Brian Windhorst | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dave McMenamin, Brian Windhorst
DIMENZIJA
8,2 MB
IME DATOTEKE
Kraljeva vrnitev.pdf
ISBN
6865312610673

OPIS

Zgodba iz prve roke o vrnitvi LeBrona Jamesa, ki se je končala z njegovim zmagoslavjem v Clevelandu. Kaj se je v resnici dogajalo, ko je LeBron James osupnil NBA, zapustil Miami in se vrnil domov igrat z moštvom Cleveland Cavaliers? Kako so Kavalirji na tajnih srečanjih sklenili dogovor za vključitev Kevina Lova v ekipo? Čigava je bila v resnici sporna odločitev, da bodo odpustili trenerja Davida Blatta, ko je bilo moštvo na prvem mestu? Kje se je najizjemnejša vrnitev v zgodovini NBA resnično začela – in končala?Knjiga Kraljeva vrnitev bralca popelje na zasebna letala, do pogovorov v slačilnicah in v sredino napetih posvetov, kjer se je odvijala ena izmed najpomembnejših zgodb v košarkarski zgodovini, na koncu katere so Kavalirji po zaostanku s 3 : 1 v zmagah proti moštvu Golden State Warriors leta 2016 osvojili naslov prvaka lige NBA.Zgodbo pripovedujejo vsi vpleteni: igralci, vodstveni delavci, agenti in lastniki, ki odkrivajo zgodbe, ki jih ni povedal še nihče. Preberite zgodbo o ozadju vseh polemik, tekmovalnosti in hude krvi izpod peres poročevalcev, ki sta bila vsak dan priča dogajanju, preobratom in kolobocijam na družbenih omrežjih in ki vas bosta seznanila s strašno zanimivimi dogodivščinami, ki so dosegle vrhunec na pretresljivi sedmi tekmi.

Stopi v stik z oglaševalcem ... Po 56 letih izgnanstva zaradi sodelovanja kralja Viktorja Emanuela III. s fašističnim režimom se lahko člani italijanske kraljeve družine Savojskih vrnejo v domovino.

Te prihajajo iz mnogih virov, in se ne preverjajo. Bodite opozorjeni. - Kraljeva Vrnitev Kupim vse tri.

POVEZANE KNJIGE