Jezen sem!

Jezen sem! - Kay Barnham | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kay Barnham
DIMENZIJA
6,93 MB
IME DATOTEKE
Jezen sem!.pdf
ISBN
1465304747402

OPIS

Gašper očetu pomaga ohraniti mirno kri, ko zamuja v službo, ublaži sestrin napad trme in pomiri jeznega prijatelja. Ko pa je čas, da Gašper ugasne računalniško igrico, je on na vrsti, da je jezen. Kako se bo spopadel s svojo jezo? Zbirka knjig o čustvih otrokom pomaga razumeti čustva in se z njimi spopasti na opogumljajoč način.

to jih boli. jezen sem! vČasih se razjezim in to je normalno.

Kot že celotno sezono je bil tudi v sredinem večeru eden najboljših posameznikov Atalante, dih navijačem pa je ... Jezen sem, ker vsi so vedeli, da se nad tabo vrsijo pritiski a ukrepal ni nihce, niti nikomur ni bilo mar za to, za njih si bil zgolj stevilka a za nas bos ostal nenadomestljiv policist, pomocnik in posameznik, ki ni zivel za policijo ampak jo je dihal. "Jezen sem bil nad svojo predstavo. V prvi četrtini nisem igral tako dobro, kot znam, tako da sem preprosto 'znorel'," je po obračunu z Volkovi priznal Ljubljančan.

POVEZANE KNJIGE