Hipi

Hipi - Paulo Coelho | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
6,25 MB
IME DATOTEKE
Hipi.pdf
ISBN
6567894491475

OPIS

Paulo Coelho, avtor uspešnic, ki črpa iz bogatih osebnih življenjskih izkušenj, nas popelje nazaj v čas, da lahko podoživimo sanje generacije, ki je hrepenela po miru in si je upala oporekati uveljavljeni družbeni ureditvi. V Hipiju pripoveduje zgodbo o Paulu, mladem Brazilcu s kozjo bradico in dolgimi lasmi, ki hoče postati pisatelj in se odpravi na potovanje poiskat globlji smisel svojega življenja. Na trgu v središču Amsterdama sreča Nizozemko Karlo, ki čaka na idealnega sopotnika za potovanje po legendarni hipijevski poti v Nepal. Paula prepriča, da se ji pridruži na Magičnem avtobusu, ki potuje čez Evropo in Osrednjo Azijo v Katmandu. Paulo in Karla na skupni poti raziskujeta svoj odnos: ljubezensko zgodbo, ki jima bo spremenila življenje in ju prebudila na vsaki ravni ter bo vodila do odločitev, ki bodo določile pot njunega nadaljnjega življenja. 

The result is exceptional workmanship and meticulous manufacturing methods that ensure our commitment to ethical and sustainability standards remains uncompromised. Welcome to Hispi Bistro Didsbury, from the team behind Sticky Walnut, Burnt Truffle and Wreckfish. We look forward to welcoming you soon. A dream for Hipi was born, and what started as a labour of love has turned into a business she is proud of.

98 likes. Hipi Sheep Milk Yoghurt Available in Natural and Honey Flavoured Paulo Coelho, tudi pri nas izjemno priljubljeni brazilski pisateljski zvezdnik, bo s svojim zadnjim delom najbrž pritegnil predvsem generacijo babyboomerjev, rojenih kmalu po drugi svetovni vojni, ki so v odraslost vstopali v barvitih šestdesetih letih preteklega stoletja. Hipi.

POVEZANE KNJIGE