Goreča srca

Goreča srca - Johanna Lindsey | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johanna Lindsey
DIMENZIJA
6,51 MB
IME DATOTEKE
Goreča srca.pdf
ISBN
4603138453432

OPIS

Johanna Lindsey je nesporna mojstrica ljubezenskih zgodb. Neprekosljiva je v spletanju čustvenih junakov, napete pustolovščine in plameneče strasti v zgodbe, ki se bralkam usidrajo globoko v srce. Kristen Haardrad se je znašla v nemilosti besa izjemnih zelenih oči Roycea Wyndhursta in postala njegova ujetnica. Kristen seveda ni opazila silnega notranjega boja, ki je razklal Royceovo dušo na pol. Kako ga je bolelo od želje, da bi objemal njeno mehko, gibko telo, in kako jo je srdito sovražil zaradi dogodka iz preteklosti, ki ga je za vedno zaznamoval z izgubo. Toda mogočen Saksonec je v zlati vikinški lepoti našel več kot zgolj ponos in moč, ki sta bila enaka njegovima ... pač pa tudi enako mero hude lakote nenasitnega poželenja. Ko se spopadeta srdito sovraštvo in pogoltna, nenasitna strast, ki se ji nobeden od njiju ne more upreti ... plešeta ples na nevarni tanki liniji, ki ločuje ti dve najmočnejši čustvi na svetu: ljubezen in sovraštvo.

Oceni knjigo: 4. Kristen Haardrad se je znašla v nemilosti besa izjemnih zelenih oči Roycea Wyndhursta in postala njegova ujetnica.

Podaljšanjeizposojenega gradiva Rezervacijaizposojenega gradiva Rezervacija Jezus nam želi priti naproti tako v radostnih dogodkih, kot tudi v stiskah, ki jih doživljamo. Pride pa lahko, če so naša srca goreča in polna ljubezni.

POVEZANE KNJIGE