Dnevnik Ane Tank

Dnevnik Ane Tank - Iztok Sitar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Sitar
DIMENZIJA
5,38 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik Ane Tank.pdf
ISBN
3166716548500

OPIS

Nekoč sem na nekem žuru v neki grapi pod Blegošem spoznal neko dekle. Ime ji je bilo Ana. Stara je bila osemnajst let in že dve leti je bila na metadonu. Njena ljubljanska klapa je po ogromnih količinah piva in trave počasi omagala, tako da sva ostala na koncu sama, celo noč sva pila in se pogovarjala (zaupala mi je tudi, da piše dnevnik) in spat sva šla šele proti jutru. Ko sem se pozno popoldne prebudil, Ane ni bilo več poleg mene (s klapo je odšla nazaj v Ljubljano), za slovo pa mi je pustila dnevnik.

februar 2009 0:00. Predviden čas branja: 3 min ... prvi mesec samo 1 eur.

avgusta 1944. Njen dnevnik je po objavi služil, kot osnova za številne gledališke predstave in filme. Dnevnik Ane Tank, Dnevnik Ane Tank, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics IZTOK SITAR: Dnevnik Ane Tank UMco, Ljubljana, 2008; 109 barvnih strani, slovenščina Skrajno objektivno sem se potopil v branje najnovejšega Sitarjevega albuma.

POVEZANE KNJIGE