Brin in ptičja hišica

Brin in ptičja hišica - Tinka Bačič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tinka Bačič
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Brin in ptičja hišica.pdf
ISBN
1593436893728

OPIS

Knjiga s trdimi platnicami in celostranskimi barvnimi ilustracijami ter obilico fotografij, primernih starosti otrok, ima obliko slikanice z zanimivo leposlovno zgodbo, hkrati pa malemu bralcu omogoča tudi stvarno spoznavanje značilnosti ptic in njihovega življenja. S pomočjo razvojni stopnji otrok prilagojene posrečene kombinacije leposlovno-poljudnoznanstvenega dela otrok na nevsiljiv in zanimiv način spozna slovenske ptice stalnice, obiskovalke krmilnic, pa tudi nekaj splošnih zakonitosti v naravi. Besedilo je plod avtorskega dela pravljičarke in doktorice biologije Tinke Bačič z Biotehniške fakultete, ki svoje leposlovne zgodbe redno objavlja tako v knjigah, kot tudi v revijah. lustracije je ustvarila priznana in večkrat nagrajena ilustratorka Daša Simčič, ki je še posebej priljubljena pri predšolskih otrocih in otrocih prve triade. Njene ilustracije dajejo zgodbi pridih otroškosti in stvarno tematiko naredijo ljubko in zabavno, glavnega junaka, kuštravega radovednega dečka Brina bodo otroci zagotovo vzljubili in se z njim poistovetili. Gradivo je strokovno pregledal in odlično ocenil ornitolog mag. Blaž Blažič. Zgodba se zaradi prilagoditve najmlajšemu krogu bralcev deli na krajše štiristranske sklope z ločenimi podnaslovi.

Pesmice o črkah, zabavne naloge in stavnica. O vsaki črki naše abecede govori pesmica, ki jo spremlja ilustracija, pravilen zapis male in velike črke ter zabavne naloge, ki so v pomoč pri opismenjevanju otrok. Bačič: BRIN IN PTIČJA HIŠICA 13.

Brin je na podstrešju odkril nekaj imenitnega - ptičjo krmilnico. Z dedkom sta jo obesila v vrtu za hišo in jo napolnila s slastnim zrnjem. Soglašam, da se moj e-mail uporablja za namene obveščanja o novostih v ponudbi, posebnih ponudbah in popustih.

POVEZANE KNJIGE