Bretonske skrivnosti

Bretonske skrivnosti - Jean-Luc Bannalec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean-Luc Bannalec
DIMENZIJA
8,26 MB
IME DATOTEKE
Bretonske skrivnosti.pdf
ISBN
5677983000515

OPIS

Pozno bretonsko poletje v legendarnem Arturjevem gozdu in čudaški znanstveniki v iskanju večne slave ... Gozd Brocéliande s slikovitimi jezeri in gradovi je zadnje preostalo vilinsko kraljestvo – če gre verjeti Bretoncem. Tu se odvijajo neštete legende iz več tisočletij, tudi legenda o kralju Arturju in vitezih okrogle mize. Kateri kraj bi bil prikladnejši za že dolgo načrtovan službeni izlet komisarja Dupina in njegove ekipe v teh pozno poletnih dneh?Toda načrte jim prekriža umorjeni raziskovalec. Komisar Dupin je proti svoji volji imenovan za posebnega preiskovalca v brutalnem primeru, ki že kmalu zahteva nove žrtve. Kaj zbrani znanstveniki vedo o najnovejših izkopavanjih v okolici? Kakšno je njihovo mnenje o načrtih, ki naj bi dele gozda spremenili v doživljajski park? In zakaj vsi tako neomajno molčijo? Zaradi dogodkov je že kmalu zaskrbljena tudi Nolwenn, Dupinova sicer tako neomajna pomočnica – in to zagotovo nekaj pomeni. Skrivnostno, prefinjeno in napeto – v sedmem primeru uspešne serije Jean-Luca Bannaleca komisar Dupin in njegova inšpektorja preiskujejo v osrčju Bretanje.

ISBN 978-961-00-3982-2 (trda vezava) : 32,90 EUR V petek, 18. septembra 2020, je bil grad Bogenšperk zavit v tančico keltske skrivnosti.

in vedno znova tudi pradavne bretonske legende. OCENA: od 1 do 10 = 8.

POVEZANE KNJIGE