Avtobus ob treh

Avtobus ob treh - Nataša Konc Lorenzutti | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
3,96 MB
IME DATOTEKE
Avtobus ob treh.pdf
ISBN
9363871186598

OPIS

KNJIGA ZA CANKARJEVO TEKMOVANJE 2018/19 Ponatisu knjige je dodanih 7 strani didaktičnega gradiva, ki bo v pomoč učiteljem in učencem pri pripravah na Cankarjevo tekmovanje. Knjiga je prejela znak za kakovost otroških in mladinskih knjig ZLATA HRUŠKA. Delo je bilo nominirano za nagrado večernica. Najstnik s podeželja Tine, prepričan, da mu manjka primerne družbe, spozna vrstnika Uroša iz Ljubljane in z njim preživi del poletja. Fanta se dobro ujameta, uživata ob Soči, Tinetovemu očetu pomagata pri kmečkih opravilih (kar se zdi Ljubljančanu še posebej zanimivo), debatirata o puncah in si omislita hišnega ljubljenca ... Poletje pa le ni zgolj zabavno, kajti vanj zarežejo dramatični dogodki.O deluPrvoosebna pripoved najstnika Tineta je pozicionirana na deželo, a z njegovim novim prijateljem Ljubljančanom Urošem vključuje tudi urbano komponento. Besedilo je razgibano in humorno, s pravo mero izriše dve problemski liniji - smrt očeta enega glavnih junakov in sprejemanje novega maminega partnerja, ter bolezen očeta drugega glavnega lika. Imenitno in privlačno branje, ki vzpodbuja dobre odnose med vrstniki, v družini in sosedstvu.

st.) / e-knjige za mladostnike / Domača branja. Avtobus ob treh Nataša Konc Lorenzutti Društvo mlajših starejših bratov.

URN:NBN:SI:doc-KC1HOYY0. from http://www.dlib.si Avtobus ob treh razumeti Vorančevo poved »Solzice in Pekel - kako čudne stvari so to.«? (Povzeto po: Podrobnejša navodila, glej Skupna izhodišča in glavni poudarki priprave na tekmovanje v znanju slovenščine za Cankarjevo priznanje 2017/2018, dr.

POVEZANE KNJIGE