220 stopinj poševno

220 stopinj poševno - Urška Fartelj | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urška Fartelj
DIMENZIJA
7,29 MB
IME DATOTEKE
220 stopinj poševno.pdf
ISBN
3581280028087

OPIS

ZAKAJ 220 STOPINJ POŠEVNO? Ker se pri 220 °C pripravijo naše najljubše jedi. Vonj sveže pečenega kruha ali hrustljavo zapečenih perutničk dom spremeni v 'naš dom'. Oboje pripravimo v pečici pri 220 °C. In če od prvih korakov naprej živimo po pravilih in hodimo skozi življenje z veliko prilagajanja naravnost, naj bo kuhinja prostor, kjer ustvarjamo po svoje, poševno. Pojdimo torej poševno, odkrivajmo nove okuse, kombinacije, znanje in bodimo srečni. Naj bo življenje polna skleda vsega dobrega! »Hrana je kot dobro olje, od katerega je odvisno, kako bo tekel naš motor,« pravi Urška Fartelj, ki piše izjemno priljubljen kulinarični blog, zdaj pa je izdala še svojo prvo kuharsko knjigo, v kateri je zbrala 100 najboljših receptov, ki so preprosti za pripravo, okusni in družinam prijazni. Poskusite na primer pečeno bučno juho, lososa z mandlji in gratinirano cvetačo, čisto pravi bograč, ajdovo kašo z jurčki in slanino, brodet iz pečice, ponarejene Moto piškote, miške in še kaj …

Prisrčno vabljen, da se nam pridružiš na kulinarični pustolovščini. • 220 stopinj poševno ™ • Vse fotografije na tem blogu so last avtorja in jih ni dovoljeno kopirati, reproducirati in uporabljati brez avtorjeve privolitve. Elektronski naslov: Na 220 stopinj poševno pride vsak mesec iskat njene recepte več kot 110 tisoč različnih posameznikov.

Knjiga je brez znakov uporabe - dobila za darilo. Cena 18€, nova je 30€.

POVEZANE KNJIGE