Zemljevidi mest

Zemljevidi mest - Miralda Colombo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miralda Colombo
DIMENZIJA
8,58 MB
IME DATOTEKE
Zemljevidi mest.pdf
ISBN
7427038532988

OPIS

Vodnik po meri otroka, ki postreže z nenavadnimi zgodbami, zanimivostmi, ki jih ne smete zamuditi, tradicionalnimi predmeti in zgodovinskimi podrobnostmi ter seveda z osupljivimi okusi posameznih mest. Med safariji in pohajkovanjem med nebotičniki boste tako izvedeli, da so trdnost Brooklynskega mostu preizkusili z 21 sloni, da lahko v londonskem Naravoslovnem muzeju celo prenočite v družbi tiranozavra, da lahko v Københavnu plujete kot pravi Viking in da je treba v Seulu v dvigalu pritisniti na gumb 'F', če želite v 4. nadstropje. To in še več v knjigi, ki je čudovito, pisano popotovanje skozi najlepša in najživahnejša mesta sveta, na katero se lahko najprej odpravite v domišljiji, potem pa, zakaj pa ne, še s prijatelji ali družino.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Predposneti telefonski imeniki, zemljevidi, še posebej zemljevidi mest in telekomunikacijski seznami na magnetnih ali optičnih medijih Elenchi di telex e fax preregistrati, carte geografiche, in particolare mappe di città , elenchi di telecomunicazione su supporti magnetici o ottici Zemljevid trenutno ponuja t.i. ortofoto posnetke 31 večjih Slovenskih mest.-gumb HIBRIDNA - prikaže z glavnimi ulicami in cestami dopolnjen letalski, realistični, fotografski posnetek trenutne lokacije, če je ta na voljo.

Merila so različna. Večje površje želimo prikazati na zemljevidu, bolj ga moramo pomanjšati! zemljevidi mest.

POVEZANE KNJIGE