Usodna pravica

Usodna pravica - Marie Force | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
4,79 MB
IME DATOTEKE
Usodna pravica.pdf
ISBN
2344527505166

OPIS

Še en škandal v Watergatu, le da je tokrat umor ... Pogledala je v mrtev obraz človeka, s katerim je še sinoči večerjala ... Ko stoji nad truplom kandidata za vrhovnega sodnika, se poročnica Sam Holland znajde že pred drugim odmevnim primerom. To, da je bila ena izmed zadnjih ljudi, ki so videli Juliana Sinclairja živega, samo še bolj zaplete vse skupaj.Po drugi strani se zveza med njo in senatorjem Nickom Cappuanom ogreva, vendar pa to privablja vse preveč medijske pozornosti in nadležnih bliskavic. Sam je pod hudim pritiskom, ker mora najti Sinclaijevega morilca, vendar jo sled nerešenega primera streljanja na njenega očeta spravi v nepričakovano nevarnost.Ko dolgo zakopane skrivnosti pretijo, da bodo ogrozile njen odnos z Nickom, Sam spozna, da je pravica morda res slepa, toda romantično zapletanje s politikom lahko hitro postane usodno.

Kriminalisti obravnavajo eksplozijo, ki je bila usodna za tri osebe. Mnenja.

Njeni pogledi na vlogo ženske v družbi so bili za današnje razmere tradicionalni, za slovensko družbo v 19 ... Sodelujte tudi vi. Če ste knjigo prebrali, lahko podate oceno in napišete svoje mnenje o knjigi ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] V nedeljo je bil protestni shod "querdenkerjev" ali samosvojih mislecev tudi v Berlinu.

POVEZANE KNJIGE