Trije dnevi v Istri in en dan prej

Trije dnevi v Istri in en dan prej - Primož Repar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Repar
DIMENZIJA
8,99 MB
IME DATOTEKE
Trije dnevi v Istri in en dan prej.pdf
ISBN
3566689082363

OPIS

Trije dnevi v Istri in en dan prej, najnovejša pesniška knjiga filozofa in pesnika Primoža reparja je močan prispevek k sodobni slovenski literaturi in vznemirjujoč detajl k recepciji ljubezenske poezije, ki je kot vsaka dobra poezija artikulirana po sebi in nikoli tako, kot so si kdaj mislili ali pričakovali drugi. Reparjev pesniški credo je neposreden dialog s filozofijo in poezijo, dvema opravkoma, ki sta tudi njegov življenjski moto, poriv, vzgib vitalizma, sreče, zadovoljstva in smisel življenja, med tema dvema avtocestama pa galopira neustrašni dirkalni konj ljubezni do ženske.

Trije dnevi enotnosti naj bi ... V Istri je trenutno 46 aktivnih okužb na sto tisoč prebivalcev, včeraj so sporočili, da so našli 11 novih, dan prej 19. V samoizolaciji so 302 osebe.

Do pasu je zasulo še dva, a sta se lahko izkopala in poklicala na pomoč. Stekla je obsežna reševalna akcija, med katero pa se je višje na tem območju sprožil še en plaz, ki je s seboj odnesel še dva alpinista. Največ dela bodo računovodje imeli z obračunom plač staršev šoloobveznih otrok.

POVEZANE KNJIGE