Tabu

Tabu - Darja R. Gorup - Godar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja R. Gorup - Godar
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Tabu.pdf
ISBN
1230578925883

OPIS

Tabu je knjiga, ki bi jo moral slovenski narod že davno prejeti, da bi se začel etično pogovarjati o temah, ki nas pestijo. Knjiga ima razdelke: Erotika, Šolstvo, Norišnica, Cerkev, ki te (po)kličejo k razmišljanju o najbolj bistvenih vprašanjih življenja. Knjiga nas želi odvrniti od plitvine virtualnega sveta, kjer kot osamelci čepimo pred ekranom PC-ja. A če se obrnemo le za 180 stopinj, bomo zaslišali šelestenje papirja, vonjali njegove odtenke in se potopili v branje. Znova lahko uzremo premišljene dialoge, satiro, humor, da vzpostavimo komunikacijo o žalosti, stiskah, veselju in ljubezni.

by dana classic fragrances. 4.7 out of 5 stars 301.

Leta 2006 je prišlo v skupini do nekaterih sprememb med drugim jo je zaradi težav z glasilkami zapustila tudi pevka Nina ... Slovenska glasbena zasedba. Več kot 20 let neprekinjenega delovanja.

POVEZANE KNJIGE